Open by Night den 28. september 2012

Sidste år startede Middelfart Handel en ny aktivitet op i Middelfart nemlig et madtelt foran Vestfyns Bank, hvor alle kan leje en bod.

Boderne skal afspejle de mange specialiteter, der findes i lokalområdet lige fra lækker chokolade, hjemmelavede pølser, øl, kaffe, honning, fynske æbler, sushi og meget mere!

Det er op til den enkelt udstiller om man vil sælge sine specialiteter eller uddele smagsprøver.

Madteltet bliver stillet op ca. kl. 15.00 og telt skal stå klar for publikum kl. 16.00 til 22.00.

Habengoods vil underholde i gaderne se mere på www.habengoods.dk

Pris for boder:

Medlemsbutikker:                                    Gratis
Bod i telt – ikke medlem:                         kr. 500,00
Bod udenfor telt ikke medlem:                kr. 250,00

Til orientering vil Rådhuset være åbent og der vil blive opstillet et telt på Rådhus-torvet. Bag dette initiativ står Frivilligdagen og de bliver bakket op af Aktivaldring og Ældrerådet.

Der arbejdes også på at få en aktivitet på KulturØpladsen .

Smag og Oplev Middelfarts medlemmer har mulighed for at deltage i dette arrangement og der er mulighed for at lave en fælles bod.

Er I interesseret, så send jeres tilmelding til en e-mail til smagogoplev@lag-middelfart.dk senest den 3. september kl. 08.00. Indiker venligst om I ønsker at booke en stand selv – eller ønsker at deltage i en fælles stand.

Har I yderligere spørgsmål så kontakt Merethe Juul Thysen på tlf. 20285668, eller Marianne Bisberg Hansen på tlf. 40451669.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>